Daca aveti intrebari va rugam sa ne trimiteti email: info@fish-farm.ro

Banda de picurare Aqua-Traxx 10cm dist, 6mil, 1.14L/h, 3300m

851,37 RON TVA inclus

(672.5823 RON fara TVA)

Cumparati fara TVA cu un CUI valabil intracomunitar!

(0,00 RON metru)

ST610TEK

Banda de picurare Aqua-Traxx 10cm dist, 6mil, 1.14L/h,  3300m

Alegeți calitatea și fiabilitatea!

Pentru cantități mai mari, solicitați o ofertă individuală.

Banda de picurare cu laser Aqua-Traxx

Grosimea peretelui: 6mil,

Distanța de picurare: 10 cm,

Picurare pe orificiu: 1,14 l/h,

Capacitate: 3300m

Conexiune: cu conectori standard

Pentru cumpărarea mai multor pachete de role, vă rugăm să solicitați o ofertă individuală.

Oferim, de asemenea, prețuri individuale în cazul în care doriți o cantitate peste medie a produslui.


(0.257 Ron / metru)
Cantitate
În stoc

 

Produsele au garantie

 

Produsele se pot livra la domiciliu

 

Produsele se pot returna

Banda de picurare Aqua-Traxx 10cm dist, 6mil, 1.14L/h, 3300m

Descriere:

Banda de picurare Aqua-Traxx are grosimea peretelui de 6 milimetri, iar distanța dintre perforații de 10 cm, cu o capacitate de scurgere de 1,14 litri pe oră, într-o rolă de 3300 de metri. Una dintre cele mai economice și rentabile forme de irigare, care asigură irigarea prin picurare eficientă a apei. Oferim această bandă de picurare Aqua-Traxx de calitate Aqua-Traxx 6 mil, 10 cm, 1,14 l/h oferă Disponibil la cele mai bune prețuri, direct de pe stoc, cu livrare rapidă.

Banda de picurare Aqua-Traxx 6 mil, 10 cm, 1,14 l/h este rapid și ușor de instalat. Este folosit mai ales în grădinile ornamentale, în grădinile de bucătărie sau în grădinile de flori. De asemenea, se utilizează în grădini de legume, livezi (de exemplu zmeură), grădini de legume (de ex. ardei, roșii, castraveți). Se utilizează cel mai des pentru udarea legumelor perene (sparanghel) sau a plantațiilor de tutun. Este o alegere ideală pentru udarea tuturor culturilor în care menținerea frunzelor uscate este un aspect esențial. Acestea sunt plantate în principal pe un rând regulat.

Este excelent pentru irigarea ghivecelor de folie, serelor, pepinierelor. Tot odată este din ce în ce mai mult utilizat pentru irigarea câmpurilor/ irigarea agricolă, de exemplu pentru picurarea porumbului sau a pepenilor verzi. În domeniul public, Aqua-Traxx 6 mil, 10 cm, 1,14 l/h, 3300 de metri este cunoscută ca bandă de picurare cu dungi albastre, de înaltă calitate. Găurile de picurare sunt tăiate cu laser, sunt foarte subțiri și au o suprafață de filtrare largă. Acest lucru împiedică contaminarea externă, astfel orificiile de picurare nu vor fi blocate și se reduce la minimum riscul de înfundare.

Banda de picurare Aqua-Traxx este fabricată din material de 6 mil, 10 cm, confecționate dintr-un material solid. Este realizată printr-un singur proces de extrudare, astfel încât nu există suduri, margini ascuțite sau cusături pe banda de picurare.

Prezentarea brandului:

Compania de producție Toro este prezentă în prezent în multe țări din întreaga lume cu produsele sale de tehnologie de irigare. Cu cele mai moderne unelte și precizie inginerească, scopul lor principal este producerea de produse de calitate pentru tehnologie de irigare, cu care se ocupă din 1997. Producătorul benzii de picurare Aqua-Traxx este compania de tehnologie de irigare Toro.

Folosirea produsului:

Poate fi utilizată deasupra sau sub pământ, dar puteți plasa și banda de picurare Aqua-Traxx 6 mil 10 cm sub o folie de protecție. Atunci când utilizați un format de irigare în formă de bermă, așezați banda de picurare Aqua-Traxx direct sub folia de acoperire a bermelor. Este rezistent la substanțele chimice neutre și la îngrășămintele utilizate în agricultură.

În timpul instalării, banda albastră dublă trebuie să fie orientată în sus, având grijă să nu se deterioreze banda de picurare Aqua-Traxx. Nu o întindeți prea mult și nu o găuriți în alt loc decât în gaura de picurare. Nu se rupe și nu se îndoaie. Este important ca banda de picurare Aqua-Traxx să fie aplicată numai în linie dreaptă. În cazul în care banda de picurare Aqua-Traxx este așezată sub pământ, presurizați sistemul în cel târziu 24 de ore pentru a evita eventualele probleme legate de fluxul de apă, care pot rezulta din compactarea solului. Sunt disponibile pe scară largă, și la costuri reduse, matrițe pentru a ramifica și zdrobi benzile de picurare.

Benzile de picurare Aqua-Traxx au un diametru exterior de 17 mm și un diametru interior de 16 mm. Așadar asigurați-vă că alegeți o duză de bandă de picurare de mărimea potrivită. Banda de picurare este adesea utilizată cu irigarea prin aspersiune – adică apa este livrată în sistemul de picurare prin plasarea unui rezervor IBC la un punct mai înalt.

Dacă folosiți apă de la fântână sau de la robinetul din grădină, asigurați-vă că mențineți presiunea maximă în intervalul 0,5-1 bar. Deoarece banda de picurare Aqua-Traxx 6 mil 10 cm 1,14 l/h este extrem de sensibilă la presiune ridicată. Prin urmare, se recomandă instalarea unui reductor de presiune. În plus, este important să folosiți un filtru de mediu suficient de fin pentru a vă asigura că orificiul de picurare nu este niciodată înfundat din interior, mai ales dacă apa nu este curată.

Asigurați-vă că utilizați un îngrășământ cât mai solubil în apă și, de preferință, clătiți sistemul după fertilizare. Ar trebui să calculați că va trebui să înlocuiți banda de picurare Aqua-Traxx la fiecare 1-2 ani, în funcție de utilizare. Cu toate acestea, având o coloană principală bine proiectată, quick-ties-urile și legăturile de bandă de picurare le putem folosi pentru o perioadă lungă de timp. Aceasta poate fi de până la 15 ani, deoarece toate pachetele și țevile noastre de irigații sunt rezistente la UV, ușor de asamblat și dezasamblat. Din motivele enumerate adineaori merită să alegeți banda de picurare!

Detalii technice:

Diametrul exterior: 17 mm

Diametrul interior: 16 mm

Grosimea peretelui: 6 mil, 0,15mm

Presiunea de funcționare: 0,5-1 bar

Distanța de picurare: 10 cm

Debitul de apă pe unitatea de picurare: 1,14 l/h

Capacitate: 3300 de metri

ST610TEK

Inregistrare

Inregistrare cont nou

Aveți deja un cont?
Conectați-vă în schimb Sau Reseta parola