Daca aveti intrebari va rugam sa ne trimiteti email: info@fish-farm.ro

Plasa anti cartite 2m 15 x 15 mm 30g/m2 ( ron / m2 )

2,34 RON TVA inclus

(1.8486 RON fara TVA)

Cumparati fara TVA cu un CUI valabil intracomunitar!

VH15x151m

Plasa anti cartite 2m 15 x 15 mm ( ron / m2 )

Grosimea plasei 0,48 mm

Grosimea ochiurilor la noduri este de 1,2 mm

Rezistenta neta la tractiune 3000N/m

Latime rola: 2 metru

In total: Se poate taia la metru - min: 2m2

Cantitate
În stoc

 

Produsele au garantie

 

Produsele se pot livra la domiciliu

 

Produsele se pot returna

Plasa anti cartite 2m 15 x 15 mm ( ron / m2 )

Grosimea plasei 0,48 mm

Grosimea ochiurilor la noduri este de 1,2 mm

Rezistenta neta la tractiune 3000N/m

In cazul ouatului profesional, cârtițele nu pot sapa prin el, scutindu-te astfel de multe neplaceri. Plasa anti-cârtițe este de cca. Trebuie așezat la o adâncime de 20 cm, cu o suprapunere de 15-20 cm. În cazul legăturilor cu copaci, borduri, clădiri și parcele învecinate fără borduri, plasa trebuie să fie pliată până la nivelul solului și acoperită cu pământ.

Plantarea ulterioară a copacilor și tufișurilor nu este, de asemenea, o problemă, deoarece stratul roditor de deasupra plasa anti cartite poate fi îndepărtat cu ușurință, plasa de alunițe poate fi tăiată cu foarfece sau cuțit, astfel încât gaura necesară sistemului radicular al plantei poate fi ușor. pregătit. Dacă vreuna dintre plantele noastre moare în grădină, plasa de cârtiță poate fi reparată cu ușurință în locul ei prin crearea suprapunerilor corespunzătoare.

Montarea plasei de cârtiță nu afectează funcționarea aspersoarelor sau dezvoltarea plantelor, instalarea ei este simplă, deși necesită o execuție precisă.

- Oferă protecție împotriva alunițelor

- Simplu, nu necesită lucrări de specialitate pentru așezare (mult mai multă precizie)

- Ofera protectie eficienta impotriva alunitelor

- Fără substanțe chimice, ceea ce este un factor important, deoarece alunița este un animal protejat în Ungaria

- Datorită materialului său, are o mare rezistență la tracțiune, ceea ce îl face durabil și de lungă durată

La ce este bună o plasă pentru alunițe?

Cea mai eficientă apărare împotriva prezenței și activității alunitelor este plasa de alunițe, care are avantajul suplimentar de a fi complet umană și, prin urmare, fără substanțe chimice.

Un alt factor care nu trebuie neglijat în ceea ce privește utilizarea sa este că nu are efecte nocive asupra creșterii plantelor.

Pentru a amenaja și automatiza grădina, primul pas foarte important este așezarea plasei de cârtiță. Acest lucru garantează dezvoltarea defectelor de frumusețe cauzate de molehills în viitor.

Cum folosim plasa de alunițe?

Înainte de așezarea plasei anti-aluniță, merită să nivelați terenul, deoarece toate tipurile de denivelări nu ajută deloc la desfășurarea plasei și la eficacitatea ulterioară a acesteia.

Plasa de cârtiță trebuie plasată la 25-30 cm adâncime în pământ, astfel încât să putem evita ca ulterior să se deterioreze plasa la eventuale lucrări de terasament, care nu și-ar mai îndeplini funcția perfect.

Este important ca atunci când plasa anti cârtițe este întinsă, aceasta să fie întotdeauna acoperită (15-20 cm), evitându-se astfel eventualele goluri, care ar crea o altă oportunitate pentru cartite de a se îngropa și distruge.

Dacă vrem să plantăm copaci și tufișuri după aceea, nu este nicio problemă, deoarece stratul de sol de deasupra plasei de cârtiță poate fi îndepărtat cu ușurință. Cu acest pas, putem accesa deja plasa aluniței, care poate fi tăiată cu foarfecele sau cuțitul, astfel încât să putem oferi deja o adâncime adecvată sistemului radicular al plantei plantate.

Pentru a fixa plasa de cârtiță, se recomandă utilizarea unui vârf de tăiere a plasei de cârtiță, care, datorită designului său, va fixa plasa ferm și stabil, excluzând astfel posibilitatea ca aceasta să alunece și să se miște.

Cum poate fi comandată plasa pentru cartite?

Magazinul nostru online oferă plase pentru cârtițe într-o gamă largă de dimensiuni și accesorii pentru o selecție mai ușoară și o personalizare mai bună.

Specificații:

Latime rola: 2 metru

Lungime rola: Se poate taia la metru

Diametrul grilelor pe plasa: 15x15 mm

Grosimea plasei: 0,48 mm

Grosimea plasei la noduri: 1,2 mm

Rezistenta neta la tractiune: 3000 N/m

Greutate neta: 30 g/m2

Culoarea neagra

Material: HDPE (stabilizat UV)

VH15x151m

Inregistrare

Inregistrare cont nou

Aveți deja un cont?
Conectați-vă în schimb Sau Reseta parola