Daca aveti intrebari va rugam sa ne trimiteti email: info@fish-farm.ro

Modalitate de plata

Produsele noastre se pot cumpăra în trei diferite feluri:

-plata cu ramburs, la curier

-plata cu cardul bancar

-plata in cash daca veniti pana la noi (pe loc)

Plata cu ramburs inseamna o expediere mai rapida, in cazul in care doriti sa achitati contravaloarea comenzii cu ramburs la curier, daca produsele comandate sunt pe stocul nostru coletul se poate livra la dumneavoastra foarte repede!

Dumneavoastra aveti posibilitatea sa achitati produsul la curier in cash sau cu cardul.

Factura se poate face pe firma si este o metoda folosit de multe firme inclusiv pentru facturi fara TVA.

Plata prin cont bancar inseamna sa achitate contravaloarea produselor si al transportului(optional) inainte de a va trimite comanda. Avand in vedere ca firma noastra se afla in Ungaria, in cazul unui virament bancar pana ce suma virata ajunge in contul nostru dureaza aproximativ 48de ore!

Firma noastra va trimite produsele comandate numai dupa ce suma virata a ajuns in contul nostru.

Va invitam la noi, puteti sa gasiti un video despre noi la meniul despre noi. Personal va putem ajuta cu mai multe sfaturi si mai ales daca vreti sa luati pesti, niciodata nu va fi aceeasi alegere personal ca si pe internet.

Plata personala inseamna sa aveti un cont bancar la dumneavoastra sau in cash forinti.

Conturi bancare acceptate:

  Metoda de livrare
Produsele comandate pot fi ridicate de la magazinul nostru, personal din Ungaria, Mezohegyes, Harsfa utca, Nr 17.


 


Astfel livrarea produselor se face in toata tara (Romania) cu ajutorul firmei de curierat, Sameday.Costurile de transport începând de 01 ianuarie 2020

Produsele sunt expediate din Ungaria cu ajutorul Sameday-ului. Produsele comandate și costul transportului trebuie plătite la curier, în momentul livrării (plata cu ramburs). În cazul în care produsul ajunge la dumneavoastră cu urme de loviri/rupturi/etc, pentru siguranța dumneavoastră vă rugăm să semnalați imediat curierului acest lucru, faceți mai multe poze astfel în orice caz vă putem ajuta.

Prețurile de pe site conțin TVA-ul Romaniei, adica 19%!

Dacă aveți cod fiscal (RO) valabil în Uniunea Europeană, aveți posibilitatea de a cumpăra produsele fără TVA. În acest caz, vă rugăm să ne transmiteți codul fiscal (RO) pe care vreți să fie făcut factura.

După verificarea codului fiscal, vă putem expedia produsele comandate fără TVA.

Partenerul nostru de transport este firma Sameday,astfel comanda poate sa ajunge la dumneavoastra chiar și în 24 de ore de la data expedierii. Timpul de livrare a comenzilor este în general între 1-3 zile lucrătoare...

Veti primi un awb dupa expediere iar daca nu primiti niciun mesaj, va rugam sa solicitati un numar de awb in e-mail: info@fish-farm.ro

 


Costurile de transport


Costurile de transport

 

Colet de 1 kg: 19 Ron

Intre 2-49kg 1.8 Ron / kg

Peste 50kg vom solicita oferta pentru transport

Optiunea auxiliara pentru asigurarea coletului si deschiderea pachetului costa 29RON, acest cost se adauga la transportul standard daca alegeti optiunea.

Comanda cu prioritate, comanda cu urgentare, comanda dumneavoastra va fi pregatit inainte de comenzi standard, aceasta optiune costa 10ron adaugat la costurile standarde de transport.

Costul transportului, tot timpul vă apare pe factură.

În cazul în care produsele comandate au o greutate mai mare de 40kg, costul transportului va avea tarife speciale, despre care tot timpul vom discuta înainte de a expedia orice comandă.

Pentru produsele comandate care nu pot fi transportate cu firma de curierat (din cauza dimensiunii și/sau al greutatii) vă contactăm noi, pentru a stabili transportul.

Pentru astfel de comenzi se calculeaza transportul dupa alte prețuri speciale.

Inregistrare

Inregistrare cont nou

Aveți deja un cont?
Conectați-vă în schimb Sau Reseta parola